Iets dat zo sterk is...

van sandrine PAGNOUX

- Werkcode: 500 589

sandrine PAGNOUX over Iets dat zo sterk is...

Tekening van Sandrine PAGNOUX mode-illustrator. Ze werkt voor tijdschriften, reclamebureaus, sport- en modemerken, uitgeverijen, platenmaatschappijen, platenmaatschappijen,....
Iets dat zo sterk is... vind je in de categorieën Collage, Digitale Kunst, Illustratie, Illustraties, Kunst, Mode, Portret, Tekeningen en Vrouw.
sandrine PAGNOUX profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door sandrine PAGNOUX

Freelance illustrator gevestigd in Parijs. Werkt voor de pers, mode, muziek, reclame... Onder zijn klanten: Loreal Luxe, Harrods, Coq Sportif, de kooples, Flammarion, Marie-Claire, Mojo, Nylon Guys, Nikita Clothing, Diesel, Airtracks, Adidas, Rich&Royal... Het werk van Sandrine PAGNOUX verschijnt in het boek "illustration now: Fashion" uitgegeven door Taschen, in de boeken "Illusive3 vol 2 en vol 3 uitgegeven door Gestalen en in "For love and money" uitgegeven door Laurence King.

Alle werken van sandrine PAGNOUX


Waarom je kiest voor Iets dat zo sterk is... als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Iets dat zo sterk is... van sandrine PAGNOUX

Koop de illustratie Iets dat zo sterk is... van sandrine PAGNOUX op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 500 589
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden