Ijzige kalmte

van Joyce Verkerke

- Werkcode: 1 014 262

Joyce Verkerke over Ijzige kalmte

Deze foto heb ik genomen bij een prachtige natuurplas. Het had gesneeuwd en voor zonsopgang stond ik daar klaar, met 4 lagen kleding, om de weerspiegeling van de opgaande zon op het ijs vast te leggen. Uiteindelijk kwam ik dit riet tegen, dat helemaal bevroren was, maar waar het licht prachtig doorheen scheen.

Dit ijzige tafereel is voor mij een beeld van rust, kalmte en de schoonheid van de natuur, juist wanneer alles níet in bloei is.
Ijzige kalmte vind je in de categorieën IJs, Natuurfotografie, Riet, Schoonheid, Winter, Zen, Zonsopkomst, benthuizerplas, natuurplas, sneeuw. ijs en vrieskou.
Joyce Verkerke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joyce Verkerke

Hoi!

Welkom op mijn pagina. Ik voel mij het meest gelukkig wanneer ik buiten loop met mijn camera op een ogenschijnlijke normale dag en dan ineens iets bijzonders en moois zie . Ik hoop dat je die verwondering die ik heb, terug voelt in mijn fotografie.

Naast natuurfotografie ontwikkel ik mij ook op het vlak van stillevens en portretfotografie.

Alle werken van Joyce Verkerke


Waarom je kiest voor Ijzige kalmte op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ijzige kalmte van Joyce Verkerke

Koop Ijzige kalmte van Joyce Verkerke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 014 262
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.