Ik hou van Holland

Ik hou van Holland van Wim van de Water

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 223774

Ik hou van Holland van Wim van de Water

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Ik hou van Holland van Wim van de Water

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Hollandser kan bijna niet. Weilanden, Gras, Water, Wolken en koeien. Zo mooi is het in de polder van de Krimpenerwaard.

Over Wim van de Water

Hallo,

Ik ben Wim van de Water en woon in het Nederland.

Ik fotografeer eigenlijk al zolang ik mij kan herinneren. Op vakantie schoot ik heel wat fotorolletjes vol. Ik had mijn camera altijd bij mij. Dat ging allemaal op de automatische stand van de camera.

Maar in 2014 toen ik mijn eerste Digitale Spiegelreflexcamera kocht wilde ik meer uit mijn camera halen. Ik wilde van die automatische stand af. Ik besloot om een workshop avondfotografie te gaan doen. Die avond ging mijn camera van de automatische stand af en is daar na die avond ook niet meer vanaf gekomen. Vanaf dat moment maakte ik mijn foto ook in RAW format en moest ik ze zelf gaan ontwikkelen met bewerkingsprogramma’s. Het begin van de fotografeer verslaving was begonnen.

Mijn honger naar meer uit mijn camera te halen was nog niet gestild. Ik besloot om een fotoreis te gaan maken naar Venetië. Samen met een aantal andere liefhebbers en een beroepsfotograaf een aantal dagen door de stad lopen en mooie foto’s maken. Daarna volgende nog meer reisjes naar mooie steden in Europa .

Niet snel daarna kwam ik door andere fotografen in aanraking met Urban Exploring, afgekort Urbex. Dit is het bezoeken en fotograferen van verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. In de afgelopen jaren heb ik tientallen locaties mogen bezoeken in België, Duitsland, Frankrijk, Polen en Italië. Van oude industrie tot kerken, van Kastelen tot kleine huisjes. De één meer vervallen dan de andere. Maar elke locatie m

Alle werken