Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet...

van toon joosen

- Werkcode: 334 822

toon joosen over Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet...

...en het begint met een... z"
"eh...is het dan misschien een zoekmachine"
"ja, dat is het!"
"Het was het eerste wat in me op kwam!"
Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet... vind je in de categorieën 1960-1969, Collage, Digitale Kunst, Geel, Ladder, Minimal techno, Minimalisme, Nieuwsgierigheid, Oranje, Slaapkamer, Surrealisme, Wachtkamer en Woonstijl Vintage.
toon joosen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door toon joosen

Hallo, ik ben Toon Joosen - art director en visual designer. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor moderne kunsten Sint Joost, afdeling grafisch ontwerp. Ik heb gewerkt voor diverse reclamebureaus op verschillende accounts. Sinds 1998 heb ik mijn eigen studio genaamd 'TOON concept, artdirection en design'. Ik werk voor reclamebureaus, uitgevers en voor diverse eigen opdrachtgevers. Ik ontwerp logo's, huisstijlen, flyers, posters, tijdschriften en boeken.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk mijn eigen kunstwerken te maken. Ik maak digitale collages van voornamelijk vintage elementen. Die geven mijn werk een vervreemdende retro sfeer met een sprankje humor. Mijn ideeën zijn gebaseerd op dagelijkse observaties en alledaagse voorwerpen. Ik zet ze meestal op Instagram http://www.instagram.com/toonjoosen

Alle werken van toon joosen


Meer weten over toon joosen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet... op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet... van toon joosen

Koop dit digital art werk Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet... van toon joosen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 334 822
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden