Ilja Repin Painting

Ilja Repin Painting van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ilja Repin Painting van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 675784
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Russische kunstschilder Ilja Repin in zijn atelier met 2 van zijn meesterwerken, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

Ilja Jefimovitsj Repin ( (Tsjoegoejev (Russische Rijk), 5 augustus [O.S. 24 juli] 1844 - Kuokkala (Finland), 29 september 1930) was een Russisch kunstschilder. Hij wordt beschouwd als de belangrijkste vertegenwoordiger van De Trekkers (Peredvizjniki), een Russische kunstenaarsgroep die tot het Realisme wordt gerekend.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken