Illuminated windmills at Kinderdijk 2013 - part two

Illuminated windmills at Kinderdijk 2013 - part two van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Illuminated windmills at Kinderdijk 2013 - part two van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 68640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt na zonsondergang in september in Kinderdijk gedurende een week dat de molens verlicht waren.
Het molengebied Kinderdijk ligt in de Alblasserwaard, in de buurt bij steden als Rotterdam en Dordrecht. Sinds 1997 staat het molengebied op de werelderfgoedlijst van Unesco.
De functie van de molens is het water vanuit de boezems naar een hogere boezem te pompen, waarna het door de sluizen bij Elshout in de Lek kan stromen. Dit om overstromingen en verzakkingen te voorkomen in het gebied.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en een afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd was 15 seconden en het diafragma f14.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken