Impressionistisch Schilderij Utrecht Oudegracht met Werfkelders van Slimme Kunst.nl

Werkcode: 815 017 Kopieer de werkcode

Slimme Kunst.nl profielfoto Creatief met kunstmatige intelligentie door www.slimmekunst.nl

Verrijk uw interieur met dit schilderij van de Oudegracht van Utrecht: dé levensader van de stad. Deze kunst van Utrecht is gebaseerd op de stijl van impressionisme. Typerende aspecten van het impressionisme zijn de gerichtheid op de beleving van het moment, de keuze voor thema's uit het 'moderne leven', de bijzondere aandacht voor lichteffecten en kleur, een schetsachtige werkwijze en het werken in de openlucht.

De gebruikte stijl accentueert de rijke geschiedenis van de Utrechste gracht en haar kenmerkende werfkelders. Dit klassieke schilderij straalt warmte uit en doet verlangen naar een zomers boottochtje of een koud biertje op de terassen van de Utrechtse werfkelder. Koop nu 'Impressionistisch Schilderij Utrecht Oudegracht met Werfkelders' voor uw interieur!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Wij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Meer weten over Slimme Kunst.nl?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Corry Baan-van Noord
Nederland
4 / 5

Bestelling correct afgehandeld, resultaat helemaal naar ons zin!
Prima begeleiding/service bij bestelling en aflevergegevens. het eind=resultaat vinden wij heel leuk staan. keurig verpakt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
Angelique
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Esther
Nederland
4 / 5

Top!
Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
P.M.E dap-van Dap-van meura
Nederland
5 / 5

Top.
Prettig contact, snelle afhandeling, degelijk verpakt. En het werk hang werkelijk prachtig aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Michel
Nederland
5 / 5

Goede website met ongelooflijk veel afbeeldingen. Goede ondersteuning, ook via de mail met een concrete vraag. Duidelijke instructies en tips bij het kiezen van een maat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
John
Nederland
4.5 / 5

Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Hieke
Nederland
4 / 5

Leuk om weg te geven
Alles was goed en vlot geregeld, nu nog wat uitzoeken, valt niet mee er is zoveel!! Dus nog geen foto.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Koen
Nederland
4.5 / 5

Prachtig kunstwerk en uitstekende service
Prachtig kunstwerk en uitstekende service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Wendela
Nederland
4.5 / 5

Uitstekend
Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Oscar
Nederland
4.5 / 5

professioneel met hele goede klantenservice
Het door ons bestelde product was niet naar wens. Door het goede contact met de klantenservice zijn wij tot een oplossing gekomen. Het resultaat is perfect!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Paul Paul
Nederland
5 / 5

Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Impressionistisch Schilderij Utrecht Oudegracht met Werfkelders van Slimme Kunst.nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden