Impressionistisch schilderij "Kardoen & Vaste Dravik"

Impressionistisch schilderij "Kardoen & Vaste Dravik" van Tanja Udelhofen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Impressionistisch schilderij "Kardoen & Vaste Dravik" van Tanja Udelhofen thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 300110

Impressionistisch schilderij "Kardoen & Vaste Dravik" van Tanja Udelhofen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Impressionistisch schilderij "Kardoen & Vaste Dravik" van Tanja Udelhofen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Impressionistisch schilderij van gras, aren en veldbloemen en het eerste uit een serie van 20 schilderijen over gewone gras en veld planten en bloemen.

Sinds mijn kinderdagen hou ik ervan, om op warme zomerdagen langs graanakkers te wandelen. Er is iets heel bijzonders met zomerse granen en de typische grassen en bloemen, die langs de veldranden groeien.

Een heel speciale geur, als de zon er vel en heet op schijnt, het zachte knisperen als er een beetje wind gaat, de typische lichte stof, die van het koren af komt en de lucht laat glimmen, en natuurlijk de geluiden van sprinkhanen en krekels.

Maar ook de kleuren blijven me fascineren, omdat ze zo gevarieerd zijn, en tegelijkertijd harmonisch en contrastrijk. Ik hou sowieso van natuurkleuren en vind de kleurencombinaties, die je in de natuur tegenkomt heel mooi.

Het sfeervolle schilderij past heel goed in interieurs met lichte kleuren, zoals wit of zand, omdat paarse en roze tinten domineren.

Over Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoSfeervolle, impressionistische en abstracte schilderijen met veel contrasten zijn mijn passie. Ik schilder het liefste bloemen/planten en landschappen, maar af en toe houd ik mezelf ook bezig met portretten en stillevens. Mijn originele schilderijen zijn te koop in mijn Etsy shop: https://www.TMUcreativeworks.etsy.com.

Alle werken