Impressionistisch werk van de Sint Servaasbrug - Slimme Kunst van Maastricht van Slimme Kunst.nl

Werkcode: 636 866 Kopieer de werkcode

Slimme Kunst.nl profielfoto Creatief met kunstmatige intelligentie van www.slimmekunst.nl

Met kunstmatige intelligentie hebben wij een schilderachtige weergave van de Sint Servaasbrug van Maastricht gecreëerd. Het impressionisme doet denken aan de rijke geschiedenis van de Limburgse stad. Ons algoritme heeft deze kunststijl geleerd en toegepast op het stadsgezicht van Maastricht. Het resultaat van een mooie samenwerking van de creativiteit van de mens en de ongekende mogelijkheden van technologie! Breng de warme sfeer van Maastricht bij jou in huis met deze eye-catcher aan de muur!

De toppen van de kerken stijgen boven de sfeervolle binnenstad uit. Maastricht is te zien vanaf de andere kant van de Maas, alsof je de gezelligheid van de stad tegemoet loopt. Geniet van een uniek uitzicht op de skyline van Maastricht in de frisse en moderne stijl van Slimme Kunst.

Wilt u een stijlvol schilderij kopen? Ga voor dit werk van Maastricht door Slimme Kunst!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Wij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Meer weten over Slimme Kunst.nl?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Bob Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top kunst en service
Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
H Pappot Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ontvangst op lokatie in Haarlem prima
Via Internet aan het adres gekomen en een mooi exemplaar uitgezocht. In de winkel werden we prettig te woord gestaan en geadviseerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen jullie aanbevelen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Gerard W. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Ype Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima verzorging
Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Eric van den Pol Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Prima allemaal. Goed contact, aanpassingen waar nodig aan het werk. Werk is netjes, lijst is prima en ophangsysteem ook. Verzending prima. Allemaal goed en soepel geregeld

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Henk Jaap Kloosterman Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Jan Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Vlotte levering en goede communicatie. Mooi schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Elise Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Maria Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Inge Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Jeannette Reinhout Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Bedankt voor de goede en snelle service! En wat is de prent leuk! Ben er heel blij mee! Jeannette.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2022
Ben Blatter Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geheel volgens wens geleverd, en met de app vooraf op mijn wand kunnen bekijken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Impressionistisch werk van de Sint Servaasbrug - Slimme Kunst van Maastricht van Slimme Kunst.nl op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
79,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden