In de Sierra Nevada, Californië, Albert Bierstadt

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 413 121

Over In de Sierra Nevada, Californië, Albert Bierstadt

In de Sierra Nevada, Californië, Albert Bierstadt

De prachtig bewerkte schilderijen van Albert Bierstadt speelden in de jaren 1860 op een hete markt voor een spectaculair uitzicht op de landsgrenzen. Bierstadt was een immigrant en hardwerkende ondernemer die rijk was geworden door zijn vaardigheid als schilder te koppelen aan een talent voor zelfpromotie. Hij onthulde zijn doeken als theatrale evenementen, het verkopen van tickets en het planten van nieuwsverhalen-strategieën die een criticus beschreef als de "enorme machinerie van reclame en puffery". Een doek van Bierstadt werd uitvoerig ingelijst, in een verduisterde ruimte geplaatst en achter luxueuze gordijnen verborgen. Op het afgesproken tijdstip werd het werk onder daverend applaus onthuld.

Waarom je kiest voor In de Sierra Nevada, Californië, Albert Bierstadt als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

In de Sierra Nevada, Californië, Albert Bierstadt uit de oude meesters collectie

Koop In de Sierra Nevada, Californië, Albert Bierstadt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 413 121
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden