Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 1 uur geldig!

In de rode draad verdwaald?

van Arjen Roos

- Werkcode: 791 548

Arjen Roos over In de rode draad verdwaald?

Een geënsceneerd werk waarin ik de kijker het verhaal laat verzinnen wat zich in de foto aan het afspelen is. Dit werk is net zoals de werken "Treurende vrouw?" met werkcode 781541 en "Wat is hier gebeurd?" met werkcode 782901 geïnspireerd door de fotograaf Erwin Olaf.
In de rode draad verdwaald? vind je in de categorieën Auto's, Avond, Fotografie, Geënsceneerde fotografie, Kinderkamer, Lost, Portret, Rode draad, Rood, Scène, Verlaten plekken, Vrouw en verdwaald.
Arjen Roos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

In een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.
Mocht een digitaal schilderij het net niet zijn voor u vanwege een verkeerde kleur, toning, formaat of iets dergelijks neem gerust contact met mij op om te bespreken of aanpassingen die u graag zou zien mogelijk zijn.

Alle werken van Arjen Roos


Meer weten over Arjen Roos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor In de rode draad verdwaald? op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

In de rode draad verdwaald? van Arjen Roos

Koop de foto In de rode draad verdwaald? van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791 548

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.