In de schaduw (zwart wit aquarel schilderij naakt portret vrouw met hoed slaapkamer mancave)

van Natalie Bruns

- Werkcode: 448 381

Natalie Bruns over In de schaduw (zwart wit aquarel schilderij naakt portret vrouw met hoed slaapkamer mancave)

Houdt u wel van een beetje mysterie en een afbeelding die nog wat te fantaseren over laat? Dan is dit hét schilderij voor bij u aan de muur!

De dame heeft een dusdanig grote hoed op dat de schaduw over haar ogen valt. Haar krullende haar is nog net zichtbaar en blote bovenlijf geeft het schilderij een erotisch tintje.

Ik heb ervoor gekozen haar te schilderen in zwarte en grijze tinten. Heeft u het schilderij liever in donkere paarse en oud roze kleuren, dan is deze in mijn shop te vinden met de titel 'In de nacht'.

Ik heb het schilderij met aquarelverf gemaakt. Echt handwerk dus! Het origineel is 30 x 40 cm, maar het fijne van een afdruk is dat je elk gewenste maat en materiaal zelf kunt kiezen.

Het schilderij is zo gefotografeerd, dat de structuur van het aquarel papier nog goed zichtbaar is. Dit heeft als voordeel dat het nog meer op een echt schilderij lijkt, ondanks dat het een afdruk is.

Benieuwd naar wat ik nog meer geschilderd heb? In mijn shop heb ik onder andere veel verschillende soorten portretten. Van zwart-wit tot heel kleurrijk en van abstract tot meer realistische kunstwerken. Ze zijn terug te vinden in de map 'dames'.
In de schaduw (zwart wit aquarel schilderij naakt portret vrouw met hoed slaapkamer mancave) vind je in de categorieën Aquarel, Blinddoek, Erotiek, Hoed, Mysterie, Nachtfotografie, Portret, Schilderijen, Sexappeal, Vrouw, Woonstijl Basic en Zwart-wit.
Natalie Bruns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken van Natalie Bruns


Meer weten over Natalie Bruns?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor In de schaduw (zwart wit aquarel schilderij naakt portret vrouw met hoed slaapkamer mancave) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

In de schaduw (zwart wit aquarel schilderij naakt portret vrouw met hoed slaapkamer mancave) van Natalie Bruns

Koop dit schilderij In de schaduw (zwart wit aquarel schilderij naakt portret vrouw met hoed slaapkamer mancave) van Natalie Bruns als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 448 381
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden