In de wolken op de Tafelberg Afrika

In de wolken op de Tafelberg Afrika van Annemiek van Eeden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 135065

In de wolken op de Tafelberg Afrika van Annemiek van Eeden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Zomer 2014 heb ik eindelijk mijn droomreis mogen maken. Een rondreis door het zuidelijk gedeelte van Afrika, waar we Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika hebben aangedaan.
Deze reis eindige in Kaapstad. Een laatste bijzondere plek, waar we uiteraard de Tafelberg op wilden.
Toen we omhoog gingen hadden we helaas veel bewolking, waardoor we eigenlijk niets konden zien. Maar na een uur rondwandelen bovenop de berg, brak de bewolking open en kwam de zon tevoorschijn. Onze laatste dag van deze magnifieke reis, hebben we met dit geweldige uitzicht kunnen afsluiten. I love Afrika!

Over Annemiek van Eeden

Hoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken