In evenwicht brengende gestapelde stenen (vierkant)

van Sanders

- Werkcode: 68 085

Sanders over In evenwicht brengende gestapelde stenen (vierkant)

Aan de westkust van de staat Oregon in de USA (Verenigde Staten van Amerika) aan het strand had ik de kans om dit gladde perfecte strand van mooi gekleurd zand te gebruiken als achtergrond voor een gebalanceerde stapel met natuurstenen. In de achtergrond is nog een stukje te zien van de Pacifische oceaan. Het is een rustgevend werk geworden met vijf stenen keurig in evenwicht gestapeld. Perfect te gebruiken voor decoratie in de badkamer, tuin of meditatie ruimte. Het werk geeft rust en past door de natuurlijke pastelkleuren prima in vrijwel ieder interieur. De foto is genomen in juli 2013 op het strand in het plaatsje Gold Beach in de staat Oregon. De kleur van het strand doet de naam van het dorpje eer aan.
In evenwicht brengende gestapelde stenen (vierkant) vind je in de categorieën 5 (getal), Achtergrond, Balans, Enkelvoudige groep, Fotografie, Gestapeld, Gold Beach (Oregon), Golf, Grote Oceaan, Harmonieleer, Kiezel, Kust, Meditatie, Natuursteen, Netjes, Oceanen en zeeën, Ontspannen, Orde, Oregon, Recreatie, Relax, Rots (steen), Rust, Stapel, Steen, Stranden, Torentje, VIJF, Vlakte, Westkust, Westkust van de Verenigde Staten, Yoga, Zand, Zen, balancing, eenvoud, georganiseerd, glad, meditatieruimte, regelmaat, relexatie en vrede.
Sanders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sanders

Alle werken van Sanders


Waarom je kiest voor In evenwicht brengende gestapelde stenen (vierkant) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

In evenwicht brengende gestapelde stenen (vierkant) van Sanders

Koop de foto In evenwicht brengende gestapelde stenen (vierkant) van Sanders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 68 085
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.