In het bos

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 85722

Ricardo Bouman over In het bos

Looking up to the forrest is een mooie natuurfoto van een prachtige oerbos in de Dordogne (Frankrijk) in de buurt van Argentat. Deze foto is gefotografeerd met een groothoeklens en met een kikvors perspectief waardoor je het effect krijgt dat je zelf heel klein bent en dat de bomen sterk op je afkomen.
In het bos vind je in de categorieën Bebossing, Blad, Bomen, Bossen, Dordogne (departement), Forest (Henegouwen), Fotografie, France, Frankrijk, Groen, Oerbos, Perspectief en Stilleven.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor In het bos op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

In het bos van Ricardo Bouman

Koop de foto In het bos van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 85722
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.