In het bos

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 85 722

Ricardo Bouman over In het bos

Looking up to the forrest is een mooie natuurfoto van een prachtige oerbos in de Dordogne (Frankrijk) in de buurt van Argentat. Deze foto is gefotografeerd met een groothoeklens en met een kikvors perspectief waardoor je het effect krijgt dat je zelf heel klein bent en dat de bomen sterk op je afkomen.
In het bos vind je in de categorieën Bebossing, Blad, Bomen, Bossen, Forest (Henegouwen), Fotografie, France, Frankrijk, Groen, Oerbos, Perspectief en Stilleven.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator en fotograaf uit Zoetermeer.
Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor In het bos als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

In het bos van Ricardo Bouman

Koop de foto In het bos van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 85 722
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden