In stilte ontwaken

In stilte ontwaken van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 97037

In stilte ontwaken van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
In stilte ontwaken van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een vroege ochtend, dauw op het gras, mensen slapen nog. Het ochtendlicht wordt steeds feller en de krokussen in het grasveld richten zich langzaam op naar het licht om te groeien.

Het is dat 'stille' moment dat ik wilde weergeven in deze foto. In het origineel waren er meer krokussen te zien, maar die heb ik van de foto verwijderd, omdat ik stilte en eenvoud wilde creëren.

Om dat gevoel van rust te vergroten heb ik eenvoudige en zachte, pastelkleuren gekozen. Vervolgens heb ik licht toegevoegd aan de foto om het zo te laten lijken dat het een vroege ochtend is waarbij de krokus ontwaakt en naar het licht 'groeit'.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken