In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst

van Kunst Company

- Werkcode: 328 247

Kunst Company over In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst

Koeienkunst: Gegarandeerd een relaxed uitzicht met dit schilderij aan je muur. De Kalme Koe brengt kalmte en een chill mood in elke ruimte. Een Koe aan de Muur is het beste medicijn tegen stress en spanning. Geschilderd met mooie relaxte kleuren. Een echte blikvanger.
In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst vind je in de categorieën Boerderijdieren, Chill-out, Koeien, Kunst, Oog (anatomie), Schilderijen, Zen en koeienkunst.
Kunst Company profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken van Kunst Company


Waarom je kiest voor In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst van Kunst Company

Koop dit schilderij In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst van Kunst Company als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 247
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden