In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst

In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst van Kunst Company

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst

van Kunst Company

In the Moood - Koeien Schilderij Kalme Koe - Koeien Kunst Koeienkunst van Kunst Company

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328247
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
214 gratis verzending!

Omschrijving

Koeienkunst: Gegarandeerd een relaxed uitzicht met dit schilderij aan je muur. De Kalme Koe brengt kalmte en een chill mood in elke ruimte. Een Koe aan de Muur is het beste medicijn tegen stress en spanning. Geschilderd met mooie relaxte kleuren. Een echte blikvanger.

Dit werk wordt aangeboden door Kunst Company

Kunst Company profielfotoKunst Company - kunst om van te genieten! Alle schilderijen van Kunst Company zijn met de hand geschilderd en speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor behouden de schilderijen gedrukt op canvas en aluminium veel details en zijn o.a. de verfstreken nog zichtbaar.We stellen het erg op prijs dat een deel van onze kunstcollectie nu ook via Werk aan de Muur op o.a. canvas en aluminium verkrijgbaar is.Meer schilderijen bekijken of zelf een schilderij laten maken? Voor bedrijf en particulier: kijk op de website van Kunst Company (www.kunstcompany.nl) of neem contact op met Kunst Company.

Alle werken