Inge de Bruijn schilderij

Inge de Bruijn schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Inge de Bruijn schilderij van Paul Meijering thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 150648

Inge de Bruijn schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Inge de Bruijn schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de voormalige Nederlandse topzwemster, Inge de Bruijn, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Inge de Bruijn (Barendrecht, 24 augustus 1973) is een voormalige Nederlandse topzwemster, die sportief gezien doorbrak bij de Olympische Spelen van Sydney in 2000. Ze won toen drie gouden medailles op individuele nummers. Bij de wereldkampioenschappen van 2001 in Fukuoka won ze driemaal goud. De Bruijn werd in 2001 door haar collega-topsporters uitgeroepen tot Sportvrouw van het Jaar.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken