Inspired by Van Gogh

van Susan Hol

- Werkcode: 21209

Susan Hol over Inspired by Van Gogh

Van Gogh, ik vind het heerlijk om door zijn werk geïnspireerd te raken. Dit digitale kunstwerk is van origine een foto die ik in Finland heb gemaakt. Finland is het land van de fantastische gele berken, in de herfst. In dit werk heb ik geprobeerd het geel, het licht, een beetje rood, goud en bruin te vangen en een impressie van 'boom'.
Inspired by Van Gogh vind je in de categorieën Berk, Boerderij, Bomen, Digital Art, Finland, Geel, Goud, Herfst, Impressionisme, Natuurgebieden en Stilleven.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Inspired by Van Gogh op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Inspired by Van Gogh van Susan Hol

Koop dit digital art werk Inspired by Van Gogh van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 21209
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
168 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.