Het geel van Van Gogh in Finse berken van Susan Hol

Werkcode: 21 209 Kopieer de werkcode

Susan Hol profielfoto De kunstenaar Vincent van Gogh gebruikte heel veel geel in zijn kunstwerken. Zonnig geel. Het geel van de Zuid-Franse zomerse dagen. Fascinerend en prachtig, én inspirerend. Toen ik in Finland was, in de herfst, werd ik getroffen door datzelfde zonnige geel. De berkenbomen kleuren in dat seizoen knalgeel. Het hele landschap wordt erdoor opgelicht.
Natuurlijk heb ik talloze foto's gemaakt. Helaas laat een gewone foto te veel gewone dingen zien. De impressie, het overweldigende gevoel als je tussen die gele berken staat, komt niet op een foto. Om toch dat gevoel te vangen, ben ik mijn foto's gaan bewerken.
in dit werk zie je in de verticale lijnen de impressie van de boomstammetjes. De in elkaar overvloeiende gele vegen zijn de talloze knalgele berkenblaadje. De witte delen geven het licht weer. Door de herfst en vallend blad, verschijnen er open stukken in de boomkruinen. Links van het beeld heb ik als contrast een boompje met wat rood, goud, bruin en paars geplaatst. Hierdoor spat het geel extra sterk van het doek. De lichte kriskras-streepjes onderaan het beeld is van origine heel zacht, bijna lichtgevend, pluimgras.
Het beeld is ideaal als je wat zon in huis wilt halen!

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Meer weten over Susan Hol?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Joseph
    Nederland
    5 / 5

    Zeer tevreden over kwaliteit.
    Bestelde eerst 2 werken en na ontvangst onmiddellijk nog 3 extra werken, ze zijn allemaal even mooi afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    Katy
    Nederland
    5 / 5

    Prettig
    Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    An
    Nederland
    5 / 5

    Groot aanbod, mooi resultaat!
    Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Thomas
    Nederland
    5 / 5

    Een verrijking voor het huis
    Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    love life
    Nederland
    5 / 5

    Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Leon
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Theo
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Geniet er elke dag van

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Adrie Hopstaken
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige foto inlijsten ging zeer vlot, complimenten voor dit bedrijf

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Bimvos
    Nederland
    4 / 5

    Adembenemend
    Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    P de bode
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Heel moeilijk om een keuze te maken,de grote en passend bij de kleur van de achtergrond Wij waren heel blij met jullie hulp Hartelijk dank hiervoor

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    FRANÇOIS
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig acrylglas kunstwerken!
    Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Ben Blatter
    Nederland
    5 / 5

    Geheel volgens wens geleverd, en met de app vooraf op mijn wand kunnen bekijken

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Het geel van Van Gogh in Finse berken van Susan Hol op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden