Installatieplatform Seajacks Scylla in IJmuiden

Installatieplatform Seajacks Scylla in IJmuiden van Ko van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 203799

Installatieplatform Seajacks Scylla in IJmuiden van Ko van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
101 gratis verzending!
Installatieplatform Seajacks Scylla in IJmuiden van Ko van Leeuwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

In maart 2016 deed het installatieplatform Seajacks Scylla de haven van IJmuiden aan. De Seajacks Scylla is het grootste installatieplatform voor windmolens op zee. Het is gebouwd in Zuid Korea.

De eerste klus wordt het plaatsen van 67 masten in het Veja Mate windmolenpark in de Duitse Bocht op de Noordzee.De Seajacks Scylla is 139 meter lang en 50 meter breed. De vier poten zijn lang genoeg om bij een waterdiepte van 65 meter veilig te staan.

Het platform was in IJmuiden voor het plaatsen van een Monopile Gripper bij Breman Offshore. De gripper wordt gebuikt om windmolenmasten van 82 meter lang precies recht in de zeebodem te plaatsen.

Over Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen profielfotoKo van Leeuwen is fotograaf in IJmuiden. Wat hier wordt getoond is zijn vrije werk. De voorliefde voor scheepvaart, natuur en Schotland komt duidelijk naar voren. Daarnaast komen er straks ook albums met panoramafoto's Ko van Leeuwen werkt ook als bedrijfs- en persfotograaf voor lokale bedrijven, regionale media en maakt videoverslaggeving voor diverse televisiezenders.

Alle werken