Interieur van de Kathedraal van Bordeaux van Hans Kool

Werkcode: 1 105 648 Kopieer de werkcode

Hans Kool profielfoto Indrukwekkend interieur van de Kathedraal van Bordeaux.

De Kathedraal van Bordeaux (in het Frans voluit: Cathédrale Primatiale Saint-André de Bordeaux) is het belangrijkste religieuze gebouw van de Franse stad Bordeaux. De kathedraal is gewijd aan de apostel Andreas. De kathedraal is in 1096 ingewijd door paus Urbanus II. Tussen de 12e en de 14e eeuw is de kerk herbouwd in gotische stijl. Tussen 1440 en 1500 is de kathedraal voorzien van een losstaande klokkentoren, de tour Pey Berland.

In de kerk zijn een aantal belangrijke koninklijke huwelijken voltrokken: in 1137 tussen Eleonora van Aquitanië en Lodewijk VII en in 1615 tussen Anna van Oostenrijk en Lodewijk XIII.

De kathedraal is van binnen 124 meter lang en het middenschip is 18 meter breed. De hoogte van het gewelf is 23 meter in het schip en 29 meter in het koor. De torens bij de noordelijke ingang hebben een hoogte van 81 meter.

Het bouwwerk werd als onroerend erfgoed beschermd en kreeg de status van Frans monument historique. In 1998 werden de kathedraal Saint-André-de-Bordeaux en losstaande toren tour Pey Berland door de Commissie voor het Werelderfgoed van de UNESCO bijgeschreven op de werelderfgoedlijst als onderdeel van de inschrijving Pelgrimsroutes in Frankrijk naar Santiago de Compostella. Daarnaast maakt de kathedraal ook deel uit van de Port de la Lune dat ook op de werelderfgoedlijst staat.

Dit werk wordt aangeboden door Hans Kool

Hey!
Welkom in mijn shop bij Werken aan de Muur .
Door mijn reizen in Europa heb ik soms de gelegenheid om mooie beelden te maken.
Dedigitale Fotografie brengt meer creatieve mogelijkheden zoals panorama fotografie en het verhogen van de dynamisch bereik van een foto.
Ik gebruik de zg. Digitale donkere Kamer om de wereld te laten zien hoe ik denk dat ze eruit zou moeten zien en hoe ik de wereld vaak beleef. Softwarematig kan het dynamische bereik worden verhoogd om zo de schoonheid van de wereld om ons heen te laten zien.

Mijn passie voor fotografie gaat terug naar de tijd dat ik nog jong was, ik spaarde toen ik 10 jaar was vele maanden voor mijn eerste camera, een kodak Instamatic box. Na het zien van de eerste resultaten wist ik: dit is het... Vele camera's zijn de revue gepasseerd sinds die eerste, de doka heeft plaatsgemaakt van snelle computers en hoewel de camera die ik nu gebruik veel geavanceerder is dan dat eerste kleine cameraatje met z'n kleine rode drukknopje, realiseer ik me dat de technologie veel minder belangrijk is dan onze ogen.
Een scene bekijken en weten wat en hoe je het wilt laten zien, dat is het meest belangrijk. Ook de kunst van het weglaten pas ik vak toe, zo moet de mens het vaak ontgelden en wordt niet in de beelden toegelaten.
Vaak lukt het ook om de wereld een heel klein beetje mooier te maken als de soms zo harde en lelijke werkelijkheid.

Ik hoop dat m'n werk je bevalt...
Als je vragen hebt kun je me altijd contacten!

Hans

Meer weten over Hans Kool?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Joyce
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Createuniquemakeithome
    Nederland
    5 / 5

    Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Wina
    Nederland
    5 / 5

    Kan niet beter!
    Geweldige hulp gekregen om tot een verrassende beslissing te komen. Kortom goede service. De canvas schilderijen zijn prachtig! Ik ben er reuze blij mee. Werk aan de Muur is een aanrader en verdient een hele dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    I.
    Nederland
    5 / 5

    Er wordt snel gereageerd op vragen en men komt zelf ook met ideeën en tips. Het eindresultaat van het akoestische doek is heel mooi geworden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Melissa
    Nederland
    5 / 5

    Top service
    Klantendienst is zeer behulpzaam en vriendelijk. De canvas werd snel en goed verpakt geleverd en is heel erg mooi!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Jolanda Jansen
    Nederland
    5 / 5

    Mooi werk.
    Heb nu 3 keer iets besteld. Ben erg tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Geert de Vries
    Nederland
    5 / 5

    Mooi doek,ziet er fantastisch uit incl.de omlijsting

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden met Werk aan de muur.
    Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Lia
    Nederland
    5 / 5

    Perfect op alle fronten: helder, precieze maat, bezorging op de afgesproken tijd!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Wendela
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekend
    Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Interieur van de Kathedraal van Bordeaux van Hans Kool als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden