Interlude VI

van Frank Hoogeboom

- Werkcode: 372 909

Frank Hoogeboom over Interlude VI

De Ashness Bridge Pier aan Barrow Bay, Derwent Water in het Engelse Lake District. Door gebruik van een lange sluitertijd zie je de wolken als het ware voorbij trekken.
Interlude VI vind je in de categorieën Ashness Bridge Pier, Ashness Jetty, Derwent Water, Engeland, Fotografie, Keswick (Cumbria), Landschappen, Nationaal park Lake District, Steiger (haven), Zwart-wit, barrow bay en jetty.
Frank Hoogeboom profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frank Hoogeboom

Ik ben een enthousiaste fotograaf met een voorkeur voor verstilde landschappen en zo nu en dan ook moderne architectuur. Ik fotografeer al sinds mijn tienerjaren maar ben de laatste paar jaren pas echt fanatiek geworden. Ik hoop dat mijn beelden u aanspreken.

Alle werken van Frank Hoogeboom


Waarom je kiest voor Interlude VI als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Interlude VI van Frank Hoogeboom

Koop de foto Interlude VI van Frank Hoogeboom op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 372 909
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden