Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster in 1929

van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

- Werkcode: 1 001 933

2BHAPPY4EVER.com photography & digital art over Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster in 1929

Deze foto van deze prachtige Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster in 1929 kwam ik onlangs tegen in mijn foto-archieven. Wat een stijlvolle auto...

Isotta Fraschini automobielen zijn heel zeldzaam. Deze prachtige Isotta Fraschini kan zelfs als 'uiterst zeldzaam' worden bestempeld, aangezien er in deze uitvoering maar twee van zijn gemaakt.

Beide auto's zijn volledig met de hand gemaakt door carrosseriemaker Castagna uit Milaan. De auto was volgens de echte kenners destijds dan ook duurder dan een Rolls-Royce...
Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster in 1929 vind je in de categorieën Digitale Kunst, Isotta Fraschini, Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster, Oldtimers, Roadster, Zwart-wit, tipo 8a en 1929.
2BHAPPY4EVER.com photography & digital art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

2BHAPPY4EVER.com | photography & digital art

"Licht maakt dat we kunnen zien en gezien kunnen worden. Dat we mensen, dieren, voorwerpen en allerlei andere zaken kunnen vastleggen op een beelddrager zoals een foto of video. Licht is alles, alles is licht", zegt Jan van den Broek, eigenaar van 2BHAPPY4EVER en gepassioneerd allround fotograaf / Digital Artist. "Licht is magisch!"

Alle werken van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art


Waarom je kiest voor Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster in 1929 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster in 1929 van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

Koop dit digital art werk Isotta Fraschini Tipo 8A Castagna Roadster in 1929 van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 001 933
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden