Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, digitaal gerestaureerd

Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, digitaal gerestaureerd van Lars van de Goor

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, digitaal gerestaureerd

van Lars van de Goor

Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, digitaal gerestaureerd van Lars van de Goor

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 385180
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Oude Meesters digitaal gerestaureerd. Ontdaan van craquelure en beschadigingen. Opgefrist met de bewerkings technieken van Lars van de Goor. Lees meer over dit onderwerp op de website http://www.larsvandegoor.com/remastered/
copy/paste de link in uw browser
Voogd werd de ‘Hollandse Claude’ genoemd, naar de Franse schilder Claude Lorrain, die beroemd was om zijn historische landschappen, badend in gouden licht. Voogd schilderde de tuinen van de Villa Borghese in Rome laat in de middag: de zon werpt lange schaduwen en de bomen steken scherp af tegen de lucht. Wandelaars genieten van de prachtige zonsondergang. Op de voorgrond zit een kunstenaar tegen een boom te tekenen.

Dit werk wordt aangeboden door Lars van de Goor

Lars van de Goor profielfotoHasselblad Master categorie landschap en natuur. Eerste prijs en gouden medaille winnaar Trierenberg Circuit. Ik wil iedereen bedanken die via Werk aan de Muur een werk van mij heeft aangeschaft. Door de wet op bescherming van privacy gegevens heb ik helaas geen inzage in wie mijn werk koopt en kan daardoor niet een persoonlijk dankjewel sturen. Ik hoop op uw begrip daarvoor. Ik begrijp heel goed dat het best een een spannende aankoop kan zijn, zomaar een werk via het internet te kopen. Het is niet makkelijk om de kwaliteit op een computerscherm te kunnen beoordelen. Mooie plaatjes in het klein geven nog geen garantie dat deze in het groot hetzelfde effect zullen hebben. Vakkundig vergroten, hoge resolutie bestanden, foto's gemaakt met kwaliteit camera's en een bekwame fotograaf of kunstenaar maakt dat u meer kans heeft een echt mooi werk in huis te halen. Samen met WadM zorgen wij ervoor dat u een werk van kwaliteit in huis krijgt. Bent u niet tevreden dan hoor ik dat graag. Bent u wel tevreden, vertel het anderen. Heeft u werk van mij gezien, maar staat het hier niet op de site, neem dan contact met mij op info@larsvandegoor.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website larsvandegoor.com Wilt u een afbeelding als behang, neem vooraf even contact met mij op.
Voor abstract werk van mijn hand, verwijs ik u graag naar GOOR abstracten https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/GOOR-abstracten/32525, ook op de Werk aan de Muur website.

Alle werken

Klantfoto's: Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, digitaal gerestaureerd van Lars van de Goor

Klantfoto: Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, digitaal gerestaureerd van Lars van de Goor, op canvas