Ixia lutea Eckl. var. ovata. van Robert Jacob Gordon, 1777 - 1786 uit de oude meesters collectie

Werkcode: 734 547 Kopieer de werkcode

Ixia lutea Eckl. var. ovata. van Robert Jacob Gordon, 1777 - 1786

Robert Jacob Gordon (1743 Doesburg - 1795 Kaapstad) was een Nederlandse ontdekkingsreiziger, soldaat, kunstenaar, natuuronderzoeker en taalkundige van Schotse afkomst.

Robert Jacob Gordon was de zoon van generaal-majoor Jacob Gordon van de Schotse Brigade (1572–1782) in dienst van Nederland. Hoewel van Schotse afkomst, lag Robert Gordons trouw en dienst bij Nederland. Hij trad in 1753 toe tot de Dutch Light Dragoons als cadet en schreef zich in 1759 in aan de Universiteit van Harderwijk. Hier studeerde hij in de geesteswetenschappen en bleek al snel van uitzonderlijke intelligentie te zijn met diverse interesses. Hij diende aanvankelijk bij de Schotse Brigade en sloot zich later aan bij de Verenigde Oost-Indische Compagnie, klom op tot kolonel en voerde het bevel over het Kaapse garnizoen tussen 1780 en 1795 en woonde in het landhuis dat bekend staat als Schoonder Sight. Hij ging op meer expedities dan enige andere 18e-eeuwse ontdekkingsreiziger van zuidelijk Afrika. Van de zes reizen die hij ondernam, zijn er tussen 1777 en 1786 slechts vier gedekt door tijdschriften die in 1964 werden ontdekt. in 1786. Naast Frans, Nederlands en Engels sprak hij de inheemse talen KhoeKhoe en Xhosa.

Oude Meesters collecties

Ontdek meer Oude Meesters in de volgende collecties:

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Maartje
    Nederland
    5 / 5

    Alles en iedereen is prima daar
    Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Cos Vreugdenhil
    Nederland
    4 / 5

    (Translated by Google) Good product, delivered on time (Original) Goed produkt, keurig op tijd geleverd

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Menno
    Nederland
    5 / 5

    Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    William
    Nederland
    5 / 5

    uitstekend
    Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    DIANE. Smits
    Nederland
    5 / 5

    Leuk aan de muur en zeker niet te duur
    Al zoekende ,naar iets van kleur aan de muur.kwamen we bij werk aan de muur uit. Wat een leuke schilderijen hebben ze daar. Top . Gaan we de volgende keer zeker weer bezoeken. Gr Peter en Diane Smits

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Trudy Paap
    Nederland
    4.5 / 5

    Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Cjay Carabonara
    Nederland
    5 / 5

    Top bedrijf! Kwaliteit en levert goede service!
    Zal hier zeker weer eens wat bestellen of aanbesteden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    annemarie
    Nederland
    5 / 5

    Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
    Prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Astrid van Zuijlen
    Nederland
    5 / 5

    Kwaliteit en service
    De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop Ixia lutea Eckl. var. ovata. van Robert Jacob Gordon, 1777 - 1786 als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden