Jachtluipaard Koning poseert

Jachtluipaard Koning poseert van Lotje Hondius

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Jachtluipaard Koning poseert van Lotje Hondius

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 295732
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
90 gratis verzending!

Omschrijving

Dit mannetjes jachtluipaard was het enige mannetje dat wij het geluk hadden af en toe te zien bij umkumbe safari lodge. Dit was een lodge waar ik gewerkt heb als gids in zuid-afrika in het wildpark sabi sands. Ik heb ook wel eens vrouwtjes jachtluipaarden gezien, maar het was zeldzamer hen tegen te komen dan luipaarden of leeuwen, dus vaak waren we erg enthousiast als we de kans kregen jachtluipaarden te zien.

Over Lotje Hondius

Lotje Hondius profielfotoBeste mensen,
Bij deze wil ik jullie graag meer vertellen over mijzelf en mijn werk. Ik ben een fotograaf gevestigd in Nederland en fotografie speelt al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Over de jaren heen heb ik diverse onderwerpen voor de camera gehad; dieren, mensen, producten, landschap, etc. Mijn grootste passie is natuurfotografie. Ik hou ervan om natuurgebieden te ontdekken en de mooie momenten die ik mee maak vast te leggen.
Mijn liefde voor fotografie ontstond al op een jonge leeftijd. Ik was namelijk 8 jaar oud toen ik begon te fotograferen met mijn moeders analoge Olympus-camera. Ik wilde alles vastleggen en dit betekende veel rolletjes die ontwikkeld moesten worden. Mijn lievelingsonderwerp was toen ook al de natuur. Niet zo gek natuurlijk als je in Kenia woont en wildparken bij wijze van spreken om de hoek liggen. Na een bijzondere en gedenkwaardige jeugd in het buitenland zijn we in 1999 terug verhuisd naar Nederland.
Ik wilde mij graag verder ontwikkelen als fotograaf en ben eerst gestart met een opleiding bij de fotoacademie in 2006. Hierbij heb ik de basis beginselen van de fotografie geleerd.
In 2007 ben ik begonnen met mijn opleiding bij de Fotovakschool in Amsterdam. Een leuke en spannende tijd waar ik mij goed heb kunnen verdiepen in de diverse takken van fotografie. Daarna heb ik twee geweldige jaren als wildlife gids (field guide) gestudeerd en gewerkt in Zuid-Afrika en daar heb ik veel van mijn werk gemaakt die je nu ziet.

Alle werken