Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 23 uur geldig!

Jack Nicholson Schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 275618

Paul Meijering over Jack Nicholson Schilderij

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Amerikaanse acteur Jack Nicholson, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

John Joseph (Jack) Nicholson (Manhattan (New York), 22 april 1937) is een Amerikaans filmacteur die bekendstaat om zijn karikaturale verschijning en zijn kenmerkende grijns. Hij won in zijn carrière meer dan zestig filmprijzen, waaronder drie Oscars, drie BAFTA Awards en zeven Golden Globes
Hij is een van de drie acteurs die een Oscarnominatie kreeg in vijf decennia. De anderen zijn Michael Caine en Paul Newman.
Jack Nicholson Schilderij vind je in de categorieën About Schmidt, As Good as It Gets, Contemporary, Jack Nicholson, Joker (Batman), Noord Amerika, Paul Meijering, Portret, Schilderijen, Sterren en bekende mensen en The Shining (film).
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Jack Nicholson Schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 275618

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 128 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.