Jack Nicholson Schilderij

Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Jack Nicholson Schilderij

van Paul Meijering

Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 275618
Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
405 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Amerikaanse acteur Jack Nicholson, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

John Joseph (Jack) Nicholson (Manhattan (New York), 22 april 1937) is een Amerikaans filmacteur die bekendstaat om zijn karikaturale verschijning en zijn kenmerkende grijns. Hij won in zijn carrière meer dan zestig filmprijzen, waaronder drie Oscars, drie BAFTA Awards en zeven Golden Globes
Hij is een van de drie acteurs die een Oscarnominatie kreeg in vijf decennia. De anderen zijn Michael Caine en Paul Newman.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken

Klantfoto's: Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering

Klantfoto: Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering, op canvas
Klantfoto: Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering, als print op doek
Klantfoto: Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering, op canvas