Jack Nicholson Schilderij

van Paul Meijering

- Werkcode: 275 618

Paul Meijering over Jack Nicholson Schilderij

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van de Amerikaanse acteur Jack Nicholson, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

John Joseph (Jack) Nicholson (Manhattan (New York), 22 april 1937) is een Amerikaans filmacteur die bekendstaat om zijn karikaturale verschijning en zijn kenmerkende grijns. Hij won in zijn carrière meer dan zestig filmprijzen, waaronder drie Oscars, drie BAFTA Awards en zeven Golden Globes
Hij is een van de drie acteurs die een Oscarnominatie kreeg in vijf decennia. De anderen zijn Michael Caine en Paul Newman.
Jack Nicholson Schilderij vind je in de categorieën About Schmidt, As Good as It Gets, Contemporary, Jack Nicholson, Joker (Batman), Noord Amerika, Paul Meijering, Portret, Schilderijen, Sterren en bekende mensen en The Shining (film).
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Jack Nicholson Schilderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering

Koop dit schilderij Jack Nicholson Schilderij van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 275 618
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
189,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden