Jaguar XJS Klassieker / youngtimer

Jaguar XJS Klassieker / youngtimer van Maarten van Hemel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Jaguar XJS Klassieker / youngtimer van Maarten van Hemel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 352226

8% Hemelvaart korting
Nog 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 80 gratis verzending!

Omschrijving

De Jaguar XJ-S (later XJS), een luxe grote tourer, werd geproduceerd door de Britse autofabrikant Jaguar van 1975 tot 1996. De XJ-S verving de E-Type (ook bekend als XK-E) in september 1975, en was gebaseerd op de XJ-sedan. Het was ontwikkeld als de XK-F, hoewel het qua karakter heel anders was dan zijn voorganger. Hoewel het nooit een sportief beeld had, was de XJ-S een competente Grand Tourer en aerodynamischer dan de E-Type. De laatste XJS werd geproduceerd op 4 april 1996; tegen die tijd waren er maar liefst 115.413 van geproduceerd tijdens een 21-jaar drurende productielijn.

Een auto zo mooi, dat het bijna te lastig was om vast te leggen. Juist één grote lijn in plaats van allemaal kleine maakte de auto mooi slank en stijlvol waardoor je er buitengewoon lang naar kon blijven kijken.. en dat gebeurde. Zittend op de bank, starend naar de achterzijde, wat geen seconde z’n schoonheid verloor. Op de achtergrond een tal van fluisterende vogels, die het waarschijnlijk over de uitgesproken wagen hadden die zich hier nog niet eerder heeft vertoond.

Dit werk wordt aangeboden door Maarten van Hemel

Maarten van Hemel profielfotoHi, ik ben founder en fotograaf van ParkedInHolland.nl

Het begon allemaal bij de geboorte, vanaf die dag bestond er nog maar één ding, auto’s. De enthousiasme voor klassieke auto’s liep uit de hand, het moest een kant op, ik moest het op een wijze zien vast te leggen zodat ik het kon delen met m’n petrolhead vrienden.

Op dat moment bedacht ik Parked in Holland, al het openbare kunstwerk vastgelegd op Instagram, met veel plezier rij vandaag de dag stad en land af om de mooiste auto’s en evenementen vast te leggen.

Ik hoop dat er een mooie voor jou tussen zit en het lijkt me geweldig als deze bij je thuis of in de garage aan de muur komt!

Groet,
Maarten van Hemel

Alle werken