Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 18 uur geldig!

Jaguar e-Type (1961)

van Martin Melis

- Werkcode: 316395

Martin Melis over Jaguar e-Type (1961)

Tussen 1961 en 1974 zijn er in totaal ruim 70.000 exemplaren gebouwd van de Jaguar E-Type, ook wel Jaguar XK-E genoemd. De eerste generatie had een 3.8 ltr. 6-in-lijn motor, afkomstig van de XK 150 S. In 1964 werd de cilinderinhoud opgeschroefd naar 4.2 ltr. De topsnelheid kwam daarmee op 241 km/u
Jaguar e-Type (1961) vind je in de categorieën , Autoracen, British Classic Car, Collage, Digital Art, Illustraties, Jaguar E-type, Oldtimers, Racing car en Schilderijen.
Martin Melis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Melis

Van jongs af aan wilde ik illustrator en kunstenaar worden. Elk vrij moment besteedde ik al tekenend, kleurend en schilderend. Ik werd geïnspireerd door het werk van bekende kunstenaars. Ik begon te tekenen met de hand – met potlood, acryl- en waterverf op art board of op canvas. Ik was in de jaren 80 dé topvisualiser voor o.a. Volvo Nederland en DAF Trucks en heb o.a. voor deze bedrijven talloze visuals, illustraties en artposters gemaakt. Dit verklaart voor het merendeel mijn passie voor auto’s. Ik was altijd al gefascineerd door de mooie lijnen en spannende details ervan. Daarnaast werkte als vormgever, illustrator en animator voor designstudios en voor grote reclamebureaus. Inmiddels werk ik al vele jaren succesvol als zelfstandig ondernemer in mijn studio aan huis. ClassicCar-Art is voor mij een ‘side-project’ waar ik veel energie in stop maar er evenveel weer uithaal. Een uit de hand gelopen hobby eigenlijk of het weer oppakken van mijn eerste grote liefde: het tekenen en schilderen, maar dan met de vrijheden die het digitale tijdperk te bieden heeft.

Alle werken van Martin Melis


Waarom je kiest voor Jaguar e-Type (1961) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Jaguar e-Type (1961) van Martin Melis

Koop de illustratie Jaguar e-Type (1961) van Martin Melis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 316395

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184 166 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.