Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Jaguar in jungle

van Fotojeanique .

- Werkcode: 894285

Fotojeanique . over Jaguar in jungle

Jaguar ( Panthera Onca ). De jaguar is de sterkste en grootste kat van Zuid-Amerika en Midden-Amerika waar hij in nevel-, kust- en regenwouden voorkomt. Ze kunnen goed zwemmen en leven vooral in de buurt van water. Hij jaagt onder andere op krokodillen wat een spectaculaire gebeurtenis is om te zien. Jaguars hebben de krachtigste beet van alle grote katten.
Jaguar in jungle vind je in de categorieën Afrika, Bossen, Dieren, Digital Art, Fotografie, Jaguar, Midden-Amerika, Oerwoud, Regenwoud, Tijgers, Cheetahs en meer, Wildernisgebied, Wildlifefotografie en Zuid-Amerika.
Fotojeanique . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.com

Alle werken van Fotojeanique .


Waarom je kiest voor Jaguar in jungle op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Jaguar in jungle van Fotojeanique .

Koop dit digital art werk Jaguar in jungle van Fotojeanique . als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 894285

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.