Jaisalmer: Fort Jaisalmer van Maarten Verhees

Werkcode: 414 851 Kopieer de werkcode

Maarten Verhees profielfoto Fort Jaisalmer is een van de grootste volledig bewaarde versterkte steden ter wereld. Het is gelegen aan de zuidelijke stadsrand van het huidige Jaisalmer. Jaisalmer was de voormalige hoofdstad van het gelijknamige koninkrijk dat in oppervlakte overeen komt met de hedendaagse Indiaase deelstaat Rajasthan waarin het fort en de rest van de stad Jaisalmer gelegen is.Het fort Jaisalmer is gebouwd op een plateau van gelige zandsteen dat tot 76 m boven de omgeving uittorent en omvat op een ommuurde driehoekige oppervlakte van 460 m op 230 m de Raj Mahal, het koninklijk paleis, zeven versierde jaïnistische tempels, de Laxminath-tempel, vier monumentale toegangspoorten en meer dan honderd Haveli's of stadskastelen voor de handelaars. Een deel van de Haveli's is te bezichtigen en omgebouwd tot musea, een aantal werden eethuizen en hotels, maar het grootste deel is nog steeds bewoond, soms door afstammelingen van de oorspronkelijke bewoners. De gele zandsteen die ook voor de gebouwen werd gebruikt, geven de stad op bepaalde momenten een gouden glans, wat maakt dat de stad gekend is als de "Gouden Stad van India".Het fort werd gebouwd door de Rajputheerser Rawal Jaisal in 1156. De versterkte stad werd een etappeplaats van een van de transcontinentale zijderoutes en groeide hierdoor ook uit tot een handelscentrum.De versterkte stad Fort Jaisalmer werd in 2013 tijdens de 37e sessie van de Commissie voor het Werelderfgoed als een van de zes Heuvelforten van Rajasthan erkend als U

Dit werk wordt aangeboden door Maarten Verhees

Ik ben Maarten Verhees. De aandacht bij mijn foto's ligt op de variatie van architectuur, dieren en mensen. Hierbij probeer ik de essentie van lokale plaatsen te vangen in foto's.

Meer weten over Maarten Verhees?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Peter
Nederland
4.5 / 5

Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Eberhard
Nederland
5 / 5

Er zit echt passie en inzet achter !!!
Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Bob
Nederland
5 / 5

Top kunst en service
Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Brigitte Meijer
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit gemakkelijk in elkaar te zetten en heel veel keus. Blij met mijn niet meer saaie muren!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Jeroen
Nederland
4.5 / 5

Goede service en mooie producten.
Goede service en mooie producten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Anita Kroes
Nederland
5 / 5

Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Danny & Odette
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Jan en Diny
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Jaisalmer: Fort Jaisalmer van Maarten Verhees als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden