James Gandolfini als Tony Soprano Schilderij

James Gandolfini als Tony Soprano Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

James Gandolfini als Tony Soprano Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 265045
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel van de Amerikaans acteur James Gandolfini als Tony Soprano, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

James Joseph 'Jim' Gandolfini jr. (Westwood (New Jersey), 18 september 1961 ? Rome, 19 juni 2013) was een Amerikaans film- en televisieacteur van Italiaans-Amerikaanse afkomst. Met zijn rol als hoofdpersonage Tony Soprano in The Sopranos werd hij wereldberoemd. Hij won er onder meer drie Emmy Awards en een Golden Globe mee.

Na in films zowel sympathieke als slechte personages gespeeld te hebben, kreeg Gandolfini in 1999 de rol van het hoofdpersonage Tony Soprano in de serie The Sopranos. Tony gaat als maffiabaas over lijken, maar komt zo met zichzelf in de knoop dat hij daarvoor een psychiater opzoekt. De door Gandolfini gedragen serie bleef van 1999 tot 2007 op de televisie en werd in die periode meer dan tachtig keer onderscheiden. Veertien prijzen werden aan Gandolfini persoonlijk toegekend.

Hij overleed op 51-jarige leeftijd aan een hartaanval in Rome, tijdens een vakantiereis met zijn zoon.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken