Jan Van Eyck - Aanbidding van Maria

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 777

Over Jan Van Eyck - Aanbidding van Maria

Jan Van Eyck - Aanbidding van Maria

Jan van Eyck (Maaseik, ca. 1390 - Brugge, 9 juli 1441) was een kunstschilder uit de Bourgondische Nederlanden en naast Rogier van der Weyden de voornaamste vertegenwoordiger van de Vlaamse Primitieven. Jan van Eyck was tijdens zijn leven wellicht de beroemdste schilder van Europa en stond al vroeg te boek als de "uitvinder" van de olieverfschilderkunst. Dit laatste werd in de 20e eeuw als een legende ontmaskerd, maar het staat vast dat Jan van Eyck in de ontwikkeling van deze techniek een doorslaggevende rol heeft gespeeld.
Jan Van Eyck - Aanbidding van Maria vind je in de categorieën Aanbidding, Jan van Eyck, Kunstgeschiedenis, Maria (moeder van Jezus), Oude meesters, Outdoor, Schilderijen, gothiek en vlaamse primitieven.

Waarom je kiest voor Jan Van Eyck - Aanbidding van Maria als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jan Van Eyck - Aanbidding van Maria uit de oude meesters collectie

Koop Jan Van Eyck - Aanbidding van Maria als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 777
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden