Jan van Eyck - Aankondiging, tweeluik

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 778

Over Jan van Eyck - Aankondiging, tweeluik

Jan van Eyck - Aankondiging, tweeluik

Jan van Eyck (Maaseik, ca. 1390 - Brugge, 9 juli 1441) was een kunstschilder uit de Bourgondische Nederlanden en naast Rogier van der Weyden de voornaamste vertegenwoordiger van de Vlaamse Primitieven. Jan van Eyck was tijdens zijn leven wellicht de beroemdste schilder van Europa en stond al vroeg te boek als de "uitvinder" van de olieverfschilderkunst. Dit laatste werd in de 20e eeuw als een legende ontmaskerd, maar het staat vast dat Jan van Eyck in de ontwikkeling van deze techniek een doorslaggevende rol heeft gespeeld.
Jan van Eyck - Aankondiging, tweeluik vind je in de categorieën Diptiek, Jan van Eyck, Kunstgeschiedenis, Oude Meesters, Schilderijen, aankondiging, gothiek, vlaamse primitieven en witjes.

Waarom je kiest voor Jan van Eyck - Aankondiging, tweeluik als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jan van Eyck - Aankondiging, tweeluik uit de oude meesters collectie

Koop Jan van Eyck - Aankondiging, tweeluik als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 778
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden