Jan van Eyck - De Madonna in de Kerk

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311772

Over Jan van Eyck - De Madonna in de Kerk

Jan van Eyck - De Madonna in de Kerk

Jan van Eyck (Maaseik, ca. 1390 - Brugge, 9 juli 1441) was een kunstschilder uit de Bourgondische Nederlanden en naast Rogier van der Weyden de voornaamste vertegenwoordiger van de Vlaamse Primitieven. Jan van Eyck was tijdens zijn leven wellicht de beroemdste schilder van Europa en stond al vroeg te boek als de "uitvinder" van de olieverfschilderkunst. Dit laatste werd in de 20e eeuw als een legende ontmaskerd, maar het staat vast dat Jan van Eyck in de ontwikkeling van deze techniek een doorslaggevende rol heeft gespeeld.
Jan van Eyck - De Madonna in de Kerk vind je in de categorieën Jan van Eyck, Kerken, Kunstgeschiedenis, Madonna, Maria (moeder van Jezus), Oude meesters, Schilderijen, Vlaamse Primitieven, gothiek en vlaamse primitieven.

Waarom je kiest voor Jan van Eyck - De Madonna in de Kerk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Jan van Eyck - De Madonna in de Kerk uit de oude meesters collectie

Koop Jan van Eyck - De Madonna in de Kerk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311772
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.