Jan van Eyck - Man met anjer

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 774

Over Jan van Eyck - Man met anjer

Jan van Eyck - Man met anjer

Jan van Eyck (Maaseik, ca. 1390 - Brugge, 9 juli 1441) was een kunstschilder uit de Bourgondische Nederlanden en naast Rogier van der Weyden de voornaamste vertegenwoordiger van de Vlaamse Primitieven. Jan van Eyck was tijdens zijn leven wellicht de beroemdste schilder van Europa en stond al vroeg te boek als de "uitvinder" van de olieverfschilderkunst. Dit laatste werd in de 20e eeuw als een legende ontmaskerd, maar het staat vast dat Jan van Eyck in de ontwikkeling van deze techniek een doorslaggevende rol heeft gespeeld.
Jan van Eyck - Man met anjer vind je in de categorieën Bloemen, Jan van Eyck, Kunstgeschiedenis, Mannen, Middeleeuwen, Oude Meesters, Portret, Schilderijen, Vlaamse Primitieven, gothiek en vlaamse primitieven.

Waarom je kiest voor Jan van Eyck - Man met anjer als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jan van Eyck - Man met anjer uit de oude meesters collectie

Koop Jan van Eyck - Man met anjer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 774
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden