Jan-van-Gent,  Faeröer Eilanden

Jan-van-Gent, Faeröer Eilanden van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Jan-van-Gent, Faeröer Eilanden van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 411560
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
82 gratis verzending!

Omschrijving

Jan van Gent, Faeröer Eilanden.
Deze zeevogel is bezig met het dagelijks onderhoud.
De jan-van-gent (Morus bassanus of Sula bassana) is een vogel uit de familie van genten (Sulidae). Het is een zeevogel met een groot verspreidingsgebied in de Noordzee en de Atlantische Oceaan. Hij heeft prachtige blauwe ogen en wat geel in de verenvacht.
Op de Faeröer eilanden vind je een grote kolonie van deze zeevogels.
De Jan-van-Gent is de grootste broedvogel van Faeroer. De vogel broedt alleen op de meest westelijk gelegen eilanden Mykines en Mykineshólmun en op rotsen in zee. Het gemakkelijkste kun je de broedkolonie van Mykines bereiken. De eieren worden gelegd in het begin van mei en de jongen vliegen uit in september. Jan-van-Genten kunnen wel het gehele jaar bij de Faeröer worden waargenomen.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken