Japan - herfstmiddag in Tokio - Yoyogi park

van Roger VDB

- Werkcode: 337 205

Roger VDB over Japan - herfstmiddag in Tokio - Yoyogi park

Deze sfeervolle foto nam ik op een herfstmiddag in het Yoyogi park in Shibuya, Tokio. Te zien zijn de beginnende herfstkleuren en de donkere silhouetten van onbekenden die ieder op hun manier aan het ontspannen zijn van een drukke dag.

Een prachtige foto voor aan de muur, ook op groot formaat. Door het kader leent de foto zich goed voor zowel een donkere als een lichte achtergrond.
Japan - herfstmiddag in Tokio - Yoyogi park vind je in de categorieën Azië, Fotografie, Herfst, Indian Summer, Japan, Lichtval, Park, Shibuya, Steden, Tempel, Tokio (stad), Urban / Street en Zen.
Roger VDB profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roger VDB

Hobbyfotograaf en allround creatieveling. Mijn portfolio bestaat uit eigen fotografie, digital art en pop art. Ook "restaureer" ik oude (CC0) foto's en illustraties op digitale wijze en maak ik collages waar je naar kan blijven kijken!

Alle werken van Roger VDB


Waarom je kiest voor Japan - herfstmiddag in Tokio - Yoyogi park op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Japan - herfstmiddag in Tokio - Yoyogi park van Roger VDB

Koop de foto Japan - herfstmiddag in Tokio - Yoyogi park van Roger VDB op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 337 205
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden