Japanse kraanvogels in de sneeuw (Sound Battle) van Harry Eggens

Werkcode: 417 540 Kopieer de werkcode

Harry Eggens profielfoto Sneeuwvlagen vielen de hele dag naar beneden, maar deze mooie Japanse kraanvogels vonden het helemaal niet erg en toonden ons daarom keer op keer hun prachtige dans terwijl ze daarbij prachtige geluiden maakten.
Het is heel bijzonder om zoiets te zien en te horen op een heel rustige plek als dit besneeuwde veld bij Kushiro in het zuidoosten van Hokkaido in Japan, zonder ander storend geluid.

Dit werk wordt aangeboden door Harry Eggens

Geboren op 10 januari 1953, opgegroeid en nog steeds woonachtig in een stad genaamd Groningen in het noorden van Nederland. Begonnen met fotografie 28 jaar geleden, maart 1990. Eerst deed ik wat macrowerk, maar al snel nadat ik mijn eerste camera kocht besloot ik om te gaan voor de grotere dieren-, luchtvaart- en sportfotografie.

Born on January the 10th 1953, raised and still living in a town called Groningen in the Northern part of the Netherlands. Started with photography 28 years ago, March 1990. First did some macro work, but very soon after I bought my first camera I decided to go for the bigger animals, aviation and sports photography.

Né le 10 janvier 1953, grandit et vit toujours dans la ville de Groningue au nord des Pays-Bas. Commencé avec la photographie il y a 28 ans, en mars 1990. J'ai d'abord effectué des travaux de macro, mais très vite, après l'achat de mon premier appareil photo, j'ai décidé de me lancer dans la photographie des plus gros animaux, de l'aviation et du sport.

Geboren am 10. Januar 1953, aufgewachsen und lebt in Groningen im Norden der Niederlande. Vor 28 Jahren im März 1990 mit dem Fotografieren begonnen. Zuerst habe ich einige Makroarbeiten durchgeführt, aber kurz nachdem ich meine erste Kamera gekauft hatte, entschied ich mich für die Tier-, Luftfahrt- und Sportfotografie.

Meer weten over Harry Eggens?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Erik
    Nederland
    5 / 5

    Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    maelvis maelvis
    Nederland
    5 / 5

    Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    John
    Nederland
    5 / 5

    Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie uitvoering en vlotte service
    Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Annemieke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Nanda
    Nederland
    5 / 5

    Super leuke mailtjes ontvangen nadat wij besteld hadden. Ons schilderij staat prachtig. Goede aflevering. Heel blij mee. Volgende keer bestellen wij weer bij Werk aan de Muur. Dikke dikke 10.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Marie Louise
    Nederland
    5 / 5

    Super professioneel en klantvriendelijk!
    Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Marcel
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Mooie print. Goede kwaliteit behang. Goede service (meedenken in mogelijkheden). Snel.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Robert jan
    Nederland
    5 / 5

    Schitterend
    Prachtige canvas doeken. Zeer goed ingepakt. Goede levering. Ben erg tevreden. Zo mooi.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Willem Veldhoen Rensa
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Marja Pelzer
    Nederland
    4.5 / 5

    Kunst naar ons hart!
    Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit vogel kunstwerk Japanse kraanvogels in de sneeuw (Sound Battle) van Harry Eggens op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
154,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden