Japanse powerbike van Yamaha

Japanse powerbike van Yamaha van Jan Radstake

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 233180

Japanse powerbike van Yamaha van Jan Radstake

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
75 gratis verzending!
Japanse powerbike van Yamaha van Jan Radstake

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Yamaha is het merk van de bekende drie stemvorken. De fabriek die zich in eerste instantie bezig hield met het maken van muziek instrumenten ging zich in vanaf 1954 bezig houden met het bouwen van motorfietsen. Yamaha ging met zijn motorfietsen concurreren met de Europese en Amerikaanse motorindustrie. De Japanse motorfiets industrie was duidelijk in opkomst. De focus van de Japanse motorfiets industrie lag vooral bij de high power motorfietsen. Snelle twee, drie en viercilinders bonden de strijd aan met bekende Europese en Amerikaansen merken. Deze foto geeft duidelijk de schoonheid weer van een Japanse High power motorfiets.

Over Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken