Japanse tuin

van Qeimoy

- Werkcode: 649 453

Qeimoy over Japanse tuin

Japan staat om veel dingen bekend. Bijvoorbeeld om haar theeceremonieën, haar geishas, haar rijke geschiedenis, haar bijzondere bouwstijl en haar tuinen. Japanse tuinen zijn een oase van rust. Een plek van bezinning en ontspanning. Trek je terug met dit prachtige beeld en neem een momentje voor jezelf.
Japanse tuin vind je in de categorieën Azië, Fotografie, Huis (woning), Japan, Landen & Reizen, Landschappen, Natuurfotografie, Rust, Tuin, Water, Zen, Zon en sereen.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies! Gek op abstract. Heerlijk om juweeltjes uit de alledaagse omringende wereld los te weken en tot een nieuw beeld te maken. Geweldig wat een toeschouwer erbij fantaseert! Maar ook de magie van de natuur boeit mij.
Ik wil jou als toeschouwer verrassen. Je energie en emoties beïnvloeden met een beeld. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht en kleur. Met werken vanuit het hart.

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Japanse tuin op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Japanse tuin van Qeimoy

Koop de foto Japanse tuin van Qeimoy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 649 453
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.