Jean-Antoine Watteau - Fêtes Venitiennes

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 871

Over Jean-Antoine Watteau - Fêtes Venitiennes

Jean-Antoine Watteau - Fêtes Venitiennes

Jean Antoine Watteau (Valencijn, 10 oktober 1684 – Nogent-sur-Marne, 18 juli 1721) was een Franse kunstschilder uit de rococoperiode. Het werk van Watteau markeerde het begin van een nieuwe stijl in Frankrijk, de Rococo, die diepgaand verschilde van de zware barokke stijl die onder Lodewijk XIV tot ontwikkeling was gekomen: lichtzinnig in plaats van pompeus, asymmetrisch in plaats van symmetrisch, vrouwelijk in plaats van mannelijk, gericht op Parijs in plaats van Versailles. Watteau houdt van het allervroegste begin schetsboeken bij met snelle aanduidingen van figuren naar het leven.
Jean-Antoine Watteau - Fêtes Venitiennes vind je in de categorieën Antoine Watteau, Feest, Kunstgeschiedenis, Landschappen, Oude meesters, Schilderijen en Tuin.

Waarom je kiest voor Jean-Antoine Watteau - Fêtes Venitiennes als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jean-Antoine Watteau - Fêtes Venitiennes uit de oude meesters collectie

Koop Jean-Antoine Watteau - Fêtes Venitiennes als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 871
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden