Jean-Antoine Watteau - Les Plaisirs du Bal

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 872

Over Jean-Antoine Watteau - Les Plaisirs du Bal

Jean-Antoine Watteau - Les Plaisirs du Bal

Jean Antoine Watteau (Valencijn, 10 oktober 1684 – Nogent-sur-Marne, 18 juli 1721) was een Franse kunstschilder uit de rococoperiode. Het werk van Watteau markeerde het begin van een nieuwe stijl in Frankrijk, de Rococo, die diepgaand verschilde van de zware barokke stijl die onder Lodewijk XIV tot ontwikkeling was gekomen: lichtzinnig in plaats van pompeus, asymmetrisch in plaats van symmetrisch, vrouwelijk in plaats van mannelijk, gericht op Parijs in plaats van Versailles. Watteau houdt van het allervroegste begin schetsboeken bij met snelle aanduidingen van figuren naar het leven.
Jean-Antoine Watteau - Les Plaisirs du Bal vind je in de categorieën Antoine Watteau, Feest, Kunstgeschiedenis, Oude Meesters en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Jean-Antoine Watteau - Les Plaisirs du Bal als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Jean-Antoine Watteau - Les Plaisirs du Bal uit de oude meesters collectie

Koop Jean-Antoine Watteau - Les Plaisirs du Bal als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 872
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
138,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden