Jesus Christ Superstar Schilderij

Jesus Christ Superstar Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Jesus Christ Superstar Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282251
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van Ted Neeley als Jesus Christ Superstar, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 90 cm en VERKOCHT

Ted Neeley (Ranger, Texas, 20 september 1943) is een Amerikaans drummer, zanger, acteur en componist. In 1974 werd hij genomineerd voor Beste Filmacteur in Musical of Komedie met een Golden Globe Award.
Neeley staat bekend om zijn vocale bereik en zijn rol in Norman Jewisons film Jesus Christ Superstar uit 1973. In de Broadway-versie speelde hij de vervanger van Christus en op het toneel in Los Angeles speelde hij de titelrol van Jezus Christus.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken