Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 22 uur geldig!

Jheronimus Bosch. De Hooiwagen

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311913

Over Jheronimus Bosch. De Hooiwagen

Jheronimus Bosch. De Hooiwagen

Jheronimus Bosch ('s-Hertogenbosch, circa 1450 – aldaar begraven, 9 augustus 1516), postuum ook Jeroen Bosch of Hiëronymus Bosch genoemd, geboren als Jheronimus van Aken, was een Zuid-Nederlands kunstschilder behorend tot de Noordelijke renaissance. Hij ging de geschiedenis in als 'den duvelmakere' (de schepper van duivels) en als schilder van satirische voorstellingen, maar hij is vooral van betekenis als vernieuwer van de bestaande beeldtraditie. Hij gaf op vindingrijke wijze invulling aan bestaande motieven en bedacht een reeks van nieuwe composities. Het gevolg hiervan is dat de precieze betekenis van een deel van zijn werk vandaag de dag onbekend is. Hoewel hij al tijdens zijn leven een beroemd schilder was, en hij opdrachten van het hertogelijk hof in Brussel kreeg, is er vrij weinig over hem bekend.
Jheronimus Bosch. De Hooiwagen vind je in de categorieën Hooi, Hooiwagen, Jheronimus Bosch, Kunstgeschiedenis, Oude meesters en Schilderijen.

Waarom je kiest voor Jheronimus Bosch. De Hooiwagen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Jheronimus Bosch. De Hooiwagen uit de oude meesters collectie

Koop Jheronimus Bosch. De Hooiwagen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311913

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 96 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.