Jij bent de allerliefste! (lijntekening verlieft stel portret man vrouw zoen kus line art liefde) van Natalie Bruns

Werkcode: 567 990 Kopieer de werkcode

Natalie Bruns profielfoto Op deze tekening is een verliefd stel te zien. Ze houden elkaars hand vast terwijl hij haar een kus op haar wang geeft. De grote glimlach op haar gezicht zegt voldoende.

Deze zelfde afbeelding is ook verkrijgbaar met een egaal witte achtergrond en heeft als titel: Wij horen bij elkaar!

De lijntekeningen zijn over het algemeen zwarte lijnen op een witte achtergrond. Er is alleen heel veel mogelijk. Heb je liever de lijnen of juist de achtergrond in een andere kleur? Gewoon… omdat het je mooier lijkt of omdat het bij een speciale kleur in het interieur moet matchen? Neem dan contact op. Het gemakkelijkste is het wanneer je exact weet welke RAL kleur(code) je wil.

Ook de afmetingen kunnen gemakkelijk aangepast worden. Liever een afdruk in verhouding 2:3 of 3:4? Vraag ernaar en dan pas ik het graag voor je aan.

De gebruikte kleuren zijn: wit, zwart en beige.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Meer weten over Natalie Bruns?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Ingeborg
    Nederland
    5 / 5

    Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Vivianne
    Nederland
    5 / 5

    Professioneel en mooi product.
    Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Koen
    Nederland
    4.5 / 5

    Prachtig kunstwerk en uitstekende service
    Prachtig kunstwerk en uitstekende service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Björn en Bart
    Nederland
    5 / 5

    Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
    Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    G.
    Nederland
    4 / 5

    super ervaring
    voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Tineke
    Nederland
    5 / 5

    geweldig
    contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Johan & Diana Walop
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Henriette de Deugd
    Nederland
    4.5 / 5

    Super blij mee!
    Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Karin van Ess
    Nederland
    5 / 5

    Precies zoals ik het uitgezocht had!
    Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Jij bent de allerliefste! (lijntekening verlieft stel portret man vrouw zoen kus line art liefde) van Natalie Bruns op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
157,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden