Joggen op het strand van Zoutelande

Joggen op het strand van Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74679

Joggen op het strand van Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Deze joggende vrouw trof ik vroeg in de ochtend aan op het strand van Zoutelande, Zeeland (NL). Ik was al vroeg uit de veren om het licht op te zien komen aan het strand en de hele cyclus van zonsopkomst te kunnen fotograferen. Nadat de lucht eerst mooie pasteltinten gaf maakten deze kleuren plaats voor goud/gele tinten doordat de zon zacht door het wolkendek heen scheen en het licht mooi zacht en haast sprookjesachtig op het strand projecteerde. In de verte zag ik de vrouw achter me naderen en ik wist dat als ik haar met de lens zou volgen het een mooi plaatje zou worden doordat ik tegen het licht in moest fotograferen waardoor ze in een silhouet zou veranderen en haar schaduw zichtbaar zou zijn op het zand van het strand. Op dit beeld mooi zichtbaar dat er links in beeld een strandpaviljoen ligt maar ook de rest van dat gedeelte is zichtbaar, ingesloten door de hoge duinrug. De verse voetsporen en de schaduw die de vrouw volgde vond ik een mooie toevoeging aan het geheel !

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken