Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 22 uur geldig!

Jogger in bosrijke omgeving nabij Antwerpen, België

van Marc Pennartz

- Werkcode: 315742

Marc Pennartz over Jogger in bosrijke omgeving nabij Antwerpen, België

Een vrouw jogt in het groen bij Fort 4 in Mortsel, een voormalige militaire vesting die nu dienstdoet als recreatiegebied. Elke morgen kom je hier hardlopers tegen. Ze zorgen voor beweging in de verder stille, statische omgeving, en herinneren je eraan dat je in de stad bent en niet in een bos. Fort 4 is een van de stedelijke parkgebieden aan de rand van Groot-Antwerpen waar vroeger soldaten wachtten op een vijand die niet kwam.
Jogger in bosrijke omgeving nabij Antwerpen, België vind je in de categorieën , Antwerpen, België, Bossen, Fort, Fotografie, Hardlopen, Landschappen, Mortsel, Natuurfotografie, Straatfotografie, Vrouw en Zwart-wit.
Marc Pennartz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marc Pennartz

Trekt geregeld naar buiten en houdt zich dan bezig met straatfotografie, in vele vormen. Fotografeert zowel in zwartwit als kleur, en houdt van een filmische afwerking. Geïnteresseerd in de menselijke soort, wat deze aanricht en hoe hij/zij in de stedelijke omgeving past. Lid van de non-profitorganisatie World Street Photography. De bescheiden selectie op Werk aan de Muur omvat louter beelden zonder herkenbaar in beeld gebrachte mensen. Marc Pennartz woont in de regio Antwerpen, heeft een blog over straatfotografie en is tevens tekstschrijver en freelance webredacteur.

Alle werken van Marc Pennartz


Waarom je kiest voor Jogger in bosrijke omgeving nabij Antwerpen, België op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Jogger in bosrijke omgeving nabij Antwerpen, België van Marc Pennartz

Koop de foto Jogger in bosrijke omgeving nabij Antwerpen, België van Marc Pennartz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 315742

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 85 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.